fredag den 23. april 2010

Tesmagningskursus hos Simply Tea i Aarhus

Hvadenten man er erfaren tedrikker eller helt grøn, så kan det varmt anbefales at melde sig et tesmagningskursus med Alexis Kae, indehaveren af Simply Tea i Aarhus.

Kurset starter med en indførsel i teens historie, kulturelle betydning samt teens grundlæggende biologi og geografiske udbredelse.
De forskellige tetyper, lige fra den spæde forfinede hvide te til den karakterfulde og bastante puerh, gennemgås - alt imens der smages, duftes og diskuteres, herunder tips til hvordan de enkelte teer brygges optimalt samt hver tetypes helbredsmæssige fordele.

Kurset afsluttes med en overdådig traditionelt britisk high tea buffet, med kage, scones og finger cut sandwich - og naturligvis te efter eget ønske. Alt imens Alexis beredvilligt svarer på spørgsmål og beretter om hendes oplevelser med te ude i Verden.

Det fremgår tydeligt at Alexis brænder for te - og at hun er en ægte kapacitet på området. Uanset ens udgangspunkt kan man ikke undgå at gå derfra med en masse ny viden, indtryk og ideer.

Det kan ikke undre at der er rift om pladserne til disse kurser - så det er altid en god idé at være tidligt ude med at få meldt sig til. Se mere her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar